Foglalkoztatásbővítés a Príma-út 2004 Bt.-nél

Azonosítószáma: GINOP-5.3.12-19-2020-00520

 

A kedvezményezett neve: Príma-út 2004. Építőipari és Kereskedelmi Bt.

 

A projekt címe: Foglalkoztatásbővítés a Príma-út 2004 Bt.-nél

 

A szerződött támogatás összege: 25 200 000 Ft

 

A támogatás mértéke: 70%

 

A projekt fizikai befejezési dátuma: 2022.09.30

 

A projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projekt keretében már meglévő létesítmény kapacitásbővítése valósul meg, melynek eredményeként a cég képes lesz megrendelőik megnövekedett igényeit kielégíteni és a nyújtott szolgáltatásokat még magasabb szintre emelni.  

A projekt megvalósítása során a Príma-út 2004 Bt. a főtevékenységét, az Út, autópálya építése tevékenységét fogja tovább fejleszteni a Csány, Gyöngyösi út 4. szám alatt található székhelyén.

 

A projekt lehetőséget nyújt 3 fő támogatott munkavállaló 24 hónapon keresztüli foglalkoztatásához.

A pályázatban elnyert támogatás a foglalkoztatáshoz kapcsolódó költségek finanszírozására, a munkavállalók bérköltségére kerül felhasználásra.

 

A projekt eredményeként létrejött új munkahelyeken a támogatott munkavállalók 2 év alatt megszerezve szakmai tapasztalatukat, tovább foglalkoztatva hosszú távon erősítik a vállalatot. A projekt megvalósítása során a munkavállalóknak lehetőségük lesz megismerni és megtanulni a legújabb technológiákat, megismerkedhetnek a vállalati környezettel, elvárásokkal, így a projekt hozzájárul szakmai ismereteiknek, munkatapasztalataiknak, ezáltal munkaerő-piaci kilátásaiknak és foglalkoztatási lehetőségeiknek javításához.

 

A munkavállalók felvétele a foglalkoztatottak számának nettó növekedését eredményezi a felvételt megelőző 12 hónap átlagához viszonyítva.

 

A projekt célzottan támogatja a kis- és középvállalkozások munkahelyteremtésének megvalósítását.